Hareweg 6a - Oldemarkt - tel: 06 30353018
advocaat
bonbon
camping
camping
camping
Camping Waterbuffelfarm in Oldemarkt
Camping Waterbuffelfarm in Oldemarkt
Camping Waterbuffelfarm in Oldemarkt
Camping Waterbuffelfarm in Oldemarkt
Camping Waterbuffelfarm in Oldemarkt
Chocolade
Ciska winkel
fruitmand
houten buffelkop
kleine buffies
pakket uit de streek
pompoen
winkel

SVR - Camping de Waterbuffelfarm - Oldemarkt - Overijssel

In het voorjaar op 1 April '20 is onze nieuwe camping opengegaan en daar zijn wij Richard en Carina, Sander en Ciska Zeestraten zeer trots op.

Het was hard werken maar het nieuwe sanitair gebouw is helemaal af, 5 toiletten, 4 douchen, 1 was cabine, 2 wasbakken, 2 afwas plaatsen. Het gebouw is voorzien van moderne tegels met een strak interieur. U kunt gratis gebruik maken van het warme water. Ons sanitair gebouw draait op eigen bronwater, dit is duurzaam en wij zorgen voor een hoogstaande waterkwaliteit.

Op onze camping is het enorm mooi en rustig, en u kunt vertoeven naast de dieren, we hebben de camping opgesteld in een Carrousel zodat de dieren om de camping heen lopen en u altijd zicht heeft op de dieren en het groen. De plaatsen zijn ongeveer 110M2 per plaats. In het midden zit 1 drink water tappunt  en iedere plaats heeft zijn eigen elektriciteit aansluiting. 


We hebben gekozen voor een camping waar iedereen welkom is v.a. 18 jaar. Dus we gaan voor een rustige gezellige camping waar u op uw gemak kunt genieten. We hebben een boeren camping en zijn aangesloten bij de SVR. Stichting Vrije Recreatie. 

Honden zijn welkom, mits aangelijnd op het terrein. 

Voor vragen/informatie Tel:  06 30353018

De Waterbuffelfarm is een boerderij met circa 95 waterbuffels. De waterbuffels hebben we voor het vlees, het zijn dus waterbuffelmannen. Er is ook een eigen winkel waar producten van de waterbuffels te verkrijgen zijn en andere streekproducten. Wij nodigen u graag uit om met eigen ogen te zien hoe wij werken op onze waterbuffelfarm. De Waterbuffelfarm is centraal gelegen in de Kop van Overijssel en ligt te midden van Nationaal Park Weerribben-Wieden, het grootste aaneengesloten moerasgebied van Noordwest-Europa.
Ten noorden van Oldemarkt wandelt of fietst u door het veenweidegebied (de broeklanden) van het grensriviertje de Linde. En steekt u het riviertje over dan u bent in Friesland.

Ingang camping achterom via de Ossenzijlerweg.

Een boerderijcamping is natuurlijk niet compleet zonder boerderijdieren. Als vermaak kunt u bijvoorbeeld meehelpen met de buffels voeren of maak een rondleiding, en proef het boerderijleven. Uiteraard kunt u het zware werk aan ons overlaten! 

Regelmatig worden er barbeques georganiseerd en de laatste zaterdag van de maand is het altijd paling en makreel roken.

Prijzen per nacht€ 19,95 incl. stroom, warm water, douche, overdekte fietsenstalling waar u de fiets kunt op laden, GOEDE WIFI overal op het campingveld. Toeristenbelasting € 1,10 p.p .   

Hond € 1,- per nacht,  SVR leden -€ 1,- per nacht        Inchecken na 13.00     Uitchecken voor 11.00

Tarief 

 Gehele seizoen: €19,75

Overige Tarieven

Normaal

All-In

- Elektra (per kwh)

incl. incl.

- Toeristenbelasting (p.p. p.d.)

€ 1.10

excl.

- Douche (p.p.)

incl. incl.

- Wifi (p.d.)

incl. incl.

- Huisdier (p.d.)

€ 1.00

€ 1.00

- Warm water (per afname) gratis

incl. incl.

Foto´s van Camping Waterbuffelfarm

Ligging van Camping Waterbuffelfarm

De faciliteiten van Camping Waterbuffelfarm

Huisdier toegestaan Parkeerplaats Rolstoeltoegankelijk
Terras Wi-Fi Boslocatie
Waterlocatie

In de omgeving van Camping Waterbuffelfarm

Bushalte50 mZwembad5 km
Sterren:
Naam:
Verbleven op:
Bericht:

Renske


Verbleven op:

Camping Waterbuffelfarm

Waardering:

Wat een mooie plek waar we met onze camper hebben gestaan. Heerlijk ruim, de beesten om je heen. De boom in het midden als watertappunt. En de landwinkel met de heerlijkste en mooiste artikelen. De waterbuffels ook heel bijzonder om te zien. Alle dieren leven in alle rust en harmonie met elkaar. Kortom : een dikke aanrader, we komen zeker nog eens terug
Geplaatst op: 16-05-2022

Marieke de Wit


Verbleven op:

Camping Waterbuffelfarm

Waardering:

Het was wederom heerlijk om weer een paar dagen te mogen genieten van de camping de winkel de gastvrijheid en alle dieren. En voor de bezoekers van de opera in Nijetrijne volgend jaar deze camping ligt op fietsafstand 7,5 km. Het was een mooie combi. We komen graag nog een keer terug
Geplaatst op: 29-08-2021

Henk en Thea van der Werf


Verbleven op:

Camping Waterbuffelfarm

Waardering:

Fantastische minicamping. Prachtig met al de dieren om je heen. Super aardige eigenaren. Hele mooie landwinkel met een grote verscheidenheid aan biologische producten. Heerlijk waterbuffel vlees. We hebben er een paar fantastische dagen gehad met de camper en komen zeker nog een keer terug. Sanitair was tip top in orde. Netjes en schoon.
Geplaatst op: 29-08-2021