Hareweg 6a - Oldemarkt - tel: 06 30353018
Camping Waterbuffelfarm in Oldemarkt
Camping Waterbuffelfarm in Oldemarkt
Camping Waterbuffelfarm in Oldemarkt
Camping Waterbuffelfarm in Oldemarkt
Camping Waterbuffelfarm in Oldemarkt
Camping Waterbuffelfarm in Oldemarkt

Wij hanteren strakke richtlijnen betreft het coronavirus, ook in het sanitair gebouw, wij zijn gewoon geopend vanaf 1 april, hebben kleine camping max 15 plaatsen.

 

Camping 

1 April 2020 gaat onze nieuwe camping open en daar zijn wij Richard en Carina, Sander en Ciska Zeestraten trots op.

Het was hard werken maar het nieuwe sanitair gebouw is helemaal af, 5 toiletten, 4 douchen, 1 was cabine, 2 wasbakken, 2 afwas plaatsen. Het gebouw is voorzien van moderne tegels met een strak interieur. U kunt gratis gebruik maken van het warme water, per douche is dit 5 minuten. Ons sanitair gebouw draait op eigen bronwater, dit is duurzaam en wij zorgen voor een hoogstaande waterkwaliteit.

Op onze camping is het enorm mooi en rustig, en u kunt vertoeven naast de dieren, we hebben de camping opgesteld in een Carrousel zodat de dieren om de camping heen lopen en u altijd zicht heeft op de dieren en het groen. De plaatsen zijn groot, ongeveer 110M2 per plaats. In het midden zit 1 drink water tappunt  en iedere plaats heeft zijn eigen elektriciteit aansluiting. 


We hebben gekozen voor een camping waar iedereen welkom is v.a. 18 jaar. Dus we gaan voor een rustige gezellige camping waar u op uw gemak kunt genieten. We gaan het merk SVR camping voeren.

Voor vragen/informatie Tel:  06 30353018


SVR Camping Waterbuffelfarm - Oldemarkt - Overijssel

De Waterbuffelfarm is een boerderij met circa 95 waterbuffels. De waterbuffels hebben we voor het vlees, het zijn dus waterbuffelmannen. Er is ook een eigen winkel waar producten van de waterbuffels te verkijgen zijn en andere streekproducten. Wij nodigen u graag uit om met eigen ogen te zien hoe wij werken op onze waterbuffelfarm. En hier wordt ook een camping gerealiseerd.

De Waterbuffelfarm is centraal gelegen in de Kop van Overijssel en ligt te midden van Nationaal Park Weerribben-Wieden, het grootste aaneengesloten moerasgebied van Noordwest-Europa.
Ten noorden van Oldemarkt wandelt of fietst u door het veenweidegebied (de broeklanden) van het grensriviertje de Linde. En steekt u het riviertje over dan u bent in Friesland.

Momenteel zijn we druk bezig onze camping vorm te geven, de camping zal 1 april 2020 beschikbaar zijn. We hebben gekozen voor een camping waar iedereen welkom is vanaf 18 jaar. We gaan voor een rustige gezellige camping waar u op uw gemak kunt genieten.

Ingang camping achterom via de Ossenzijlerweg.

Een boerderijcamping is natuurlijk niet compleet zonder boerderijdieren. Als vermaak kunt u bijvoorbeeld meehelpen met de buffels voeren of maak een rondleiding, en proef het boerderijleven. Uiteraard kunt u het zware werk aan ons overlaten! Verdere belangrijke voorzieningen op onze camping is het sanitair gebouw. Bovendien is hygiëne een grote prioriteit, daarom wordt het gebouw dagelijks goed gereinigd.

Regelmatig worden er barbeques georganiseerd en de laatste zaterdag van de maand is het altijd paling en makreel roken.

Foto´s van Camping Waterbuffelfarm

Ligging van Camping Waterbuffelfarm

De faciliteiten van Camping Waterbuffelfarm

Huisdier toegestaan Parkeerplaats Rolstoeltoegankelijk
Terras Wi-Fi Boslocatie
Waterlocatie

In de omgeving van Camping Waterbuffelfarm

Zoover score van Camping Waterbuffelfarm