Hareweg 6a - Oldemarkt - tel: 06 30353018

Welkom op de review pagina.

 

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen

Sterren:
Naam:
Verbleven op:
Bericht:

Joost van hasselt


Verbleven op:

Camping Waterbuffelfarm

Waardering:

10 dagen mochten we ons laven aan de gastvrijheid en inzet van Richard en carina die een super mooie gezellige camping hebben met perfecte faciliteiten en service . De landwinkel zorgt dat je eigelijk niet van het terrein af hoeft we hebben genoten en hopen snel weer een keer terug te komen Gr joost
Geplaatst op: 07-08-2022

Loeki Houtepen


Verbleven op:

Camping Waterbuffelfarm

Waardering:

Super mooie en gezellige camping met prachtige winkel erbij. Richard en Carina dragen met veel passie en enthousiasme zorg voor de dieren, gasten op de camping en klanten in de winkel. Mooie en verse producten van eigen boerderij en streekproducten. We komen heel graag nog eens terug!
Geplaatst op: 07-08-2022

Martin en Susan van den Berg


Verbleven op:

Camping Waterbuffelfarm

Waardering:

Van 17 juni tot 1 juli 2022 op deze mooie camping gestaan. Schoon sanitaire, vriendelijke gastvrij echtpaar, veel dieren. Prachtig gelegen op fietsafstand van Giethoorn en de Weerribben. En ook nog eens op de camping een landwinkel met uitgebreid assortiment . Wij zeggen: deze camping is echt een aanrader.
Geplaatst op: 02-07-2022

Renske


Verbleven op:

Camping Waterbuffelfarm

Waardering:

Wat een mooie plek waar we met onze camper hebben gestaan. Heerlijk ruim, de beesten om je heen. De boom in het midden als watertappunt. En de landwinkel met de heerlijkste en mooiste artikelen. De waterbuffels ook heel bijzonder om te zien. Alle dieren leven in alle rust en harmonie met elkaar. Kortom : een dikke aanrader, we komen zeker nog eens terug
Geplaatst op: 16-05-2022

Eve Zanoni


Verbleven op:

Camping Waterbuffelfarm

Waardering:

Wat een geweldige camping. Met allerlei dieren om je heen Een rondleiding van de boer over de waterbuffels. Mochten ervaren hoe de alpaca 's werden geschorren. En een super leuke winkel met mooie producten. Wij hebben voor het eerst waterbuffel hamburgers gegeten . Man wat zijn die lekker niet te vergelijken met een runderburger. Wij gaan zeker een keer terug . Top we hebben genoten
Geplaatst op: 03-05-2022

Astrid Rovers-schouten


Verbleven op:

Camping Waterbuffelfarm

Waardering:

Wij Hebben hier zo genoten wat een fantastische plek veel diertjes en natuurlijk de waterbuffels hele aardige gastheer en vrouw geweldig we gaan er zeker weer terug komen heerlijk Bedankt voor deze mooie plek Paul en Astrid Rovers En de hond Chip
Geplaatst op: 30-08-2021

Marieke de Wit


Verbleven op:

Camping Waterbuffelfarm

Waardering:

Het was wederom heerlijk om weer een paar dagen te mogen genieten van de camping de winkel de gastvrijheid en alle dieren. En voor de bezoekers van de opera in Nijetrijne volgend jaar deze camping ligt op fietsafstand 7,5 km. Het was een mooie combi. We komen graag nog een keer terug
Geplaatst op: 29-08-2021

Henk en Thea van der Werf


Verbleven op:

Camping Waterbuffelfarm

Waardering:

Fantastische minicamping. Prachtig met al de dieren om je heen. Super aardige eigenaren. Hele mooie landwinkel met een grote verscheidenheid aan biologische producten. Heerlijk waterbuffel vlees. We hebben er een paar fantastische dagen gehad met de camper en komen zeker nog een keer terug. Sanitair was tip top in orde. Netjes en schoon.
Geplaatst op: 29-08-2021

Jannie van Dijk


Algemene review


Waardering:

Een easy going, schone, rustige camping. Alles te krijgen in de winkel en buffelvlees is heerlijk. Aanrader. Een prachtige omgeving om te fietsen, weerribben, giethoorn. Enz..
Geplaatst op: 05-06-2021

Jee en Aggie hensen


Algemene review


Waardering:

Wat een gastvrijheid bedank voor alles wat hebben we op onze leeftijd weer veel bij geleerd bedankt voor alles en we komen zeker weer terug Groetjes
Geplaatst op: 01-06-2021

Dirk


Algemene review


Waardering:

k ben met een gezellig groepje mensen van 28-4 tot 12-5op deze camping geweest, in de caravans. Wij zijn daar uitermate vriendelijk ontvangen, en hebben ons, ondanks het beroerde en koude weer (iets wat je nauwelijks kunt uitzoeken !) toch prima vermaakt ! De faciliteiten waren prima.Ik hoop er nog eens, met beter weer (!!) terug te komen !! Tot ziens !! Dirk
Geplaatst op: 27-05-2021

Janneke


Algemene review


Waardering:

Ondanks het slechte weer hebben we weer genoten dit weekend. Dank je wel voor de rondleiding, het heerlijke vlees, waar we thuis ook nog van gaan genieten. We komen van de zomer wel weer een weekendje langs. fijne dag nog.
Geplaatst op: 27-05-2021

Bart Hulsegge


Algemene review


Waardering:

Wat een geweldige camperplaats. Veel ruimte, mooie plekken, schoon sanitair, leuke waterbuffels en aardige eigenaren. Leuke landwinkel met veel, ja heel veel lekkere producten. Een aanrader.
Geplaatst op: 20-05-2021

Dirk Pickee


Algemene review


Waardering:

Ik ben met een gezellig groepje mensen van 28-4 tot 12-5op deze camping geweest, in de caravans. Wij zijn daar uitermate vriendelijk ontvangen, en hebben ons, ondanks het beroerde en koude weer (iets wat je nauwelijks kunt uitzoeken !) toch prima vermaakt ! De faciliteiten waren prima.Ik hoop er nog eens, met beter weer (!!) terug te komen !! Tot ziens !! Dirk
Geplaatst op: 17-05-2021