Hareweg 6a - Oldemarkt - tel: 06 30353018

Excursie over de Waterbuffelfarm in Oldemarkt

Wij Carina en Richard organiseren elke LAATSTE zaterdag van de maand rondleidingen op onze Waterbuffelfarm.(in de vakantie periode vaker) We beginnen met kopje koffie + stuk droge buffelworst ondertussen volgt er een beeldpresentatie en uitleg over de Waterbuffels en onze boerderij. Daarna gaan we uiteraard naar de dieren toe om ze van dichtbij te bekijken en ze te aaien. Deze rondleidingen zijn voor iedereen toegankelijk, maar graag weten we van te voren hoe groot de groep word, aanmelden is dan ook vereist en u krijgt een mail of telefoontje terug, zodat de aanmelding compleet is. Bij niet genoeg deelnamen gaat het niet door, u krijgt altijd bericht na aanmelding.

De excursie starten we om 15.30 uur bij ons op de boerderij aan de Ossenzijlerweg te Oldemarkt( tom tom adres Hareweg 6a, ingang achterom via het erf).€ 8,50,- p.p. kids tot 3 jaar gratis!!

De rondleiding  heeft een gemiddelde duur van ongeveer 1,5 uur daarna heeft u de mogelijkheid in onze ruime Landwinkel rond te kijken en de buffelproducten te kopen en te proeven. Wij hebben een  zeer uitgebreid assortiment ook voor u cadeau pakket of streekproducten.

Stuur uw aanmelding via de email. vol=vol, u krijgt bericht terug of u deel kunt nemen.